LES OBRES TEATRALS ESCRITES I DIRIGIDES PER ALUMNES DE L’ESCAC S’ESTRENEN EN TEATRE A BARCELONA

El tesoro de Munich, Terapia de mierda i Nowhere Camp es podran veure al juny a la Sala Becket i a Porta 4

L’ESCAC presenta per primera vegada l’estrena en teatre de les obres escrites i dirigides pels seus alumnes. El projecte neix com un taller de teatre  dels estudiants de 4t curs i tutoritzats per Marc Angelet.

Dues de les obres: El tesoro de Munich, i Terapia de Mierda es representaran a la Sala Becket de Barcelona; per la seva part, la sala Porta 4 acollirà l’espectacle Nowhere Camp, un espectacle que barreja l’aventura amb la comèdia i la fantasia.

El Tesoro de Munich

Quatre amics d’un barri obrer de Galícia són a un petit estudi de la zona olímpica de Munic. Han fet el viatge a Alemanya per agafar un carregament de drogues sintètiques, vendre-les a la seva terra i millorar les seves vides dins del barri. Quan tornen, les coses es torcen. Els problemes se succeeixen i tot es complica: sortir del seu amagatall amb el botí i tornar a casa es converteix en una odissea. La situació real i al·lucinògena que es dóna en el petit espai en què estan atrapats treu a la llum veritats, que, com en les millors famílies, es mantenien ocultes. Això retorça encara més els cables de la “bomba” a la qual els quatre s’agafen per no perdre’s…
DATES: SALA BECKET: EL TESORO DE MUNICH: Del 02/06/17 al 04/06/17. Horari: Divendres i Dissabte, 20h. Diumenge, 18h http://www.salabeckett.cat/activitat-resta/el-tesoro-de-munich/ (espectacle en castellà)

Terapia de mierda

Una família perfectament estructurada però disfuncional va a un especialista quan Jeremy, el fill adolescent, decideix no dirigir-los la paraula i passar-se tres setmanes completament mut.DATES: SALA
BECKET: TERAPIA DE MIERDA: 9 i 10 de juny a les 20h i 11 de juny a les 18h (espectacle en castellà)

 

Nowhere camp

En un petit poble d’Estats Units, a mitjans dels anys 80, Mark, Molly, Bobby, Daniela i Stefan es queixen de la seva sort: han cancel·lat l’excursió a Nowhere Camp; el millor campament de la història. Al dia següent es troben al bus escolar sense conductor i creuen que és una bona oportunitat per fugir de totes les seves obligacions. El que no s’imaginaven era que aquell bus no els portaria a on ells creien.

DATES: SALA PORTA 4: NOWHERE CAMP: Tots els dissabtes de juny a les 19,00h (espectacle en castellà)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *