ESCAC-ERS NOMINATS ALS PREMIS GAUDÍ

El passat 31 de desembre es van donar a conèixer els nominats als VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Ens va alegrar molt constatar que fins a una vintena d’ESCAC-ers (entre graduats i professors, i els que són ambdues coses) optaran a endur-se un premi el 31 de gener, quan se celebri la gala d’entrega dels guardons.

 

Els trobem en multitud de categories (producció, direcció, guió, fotografia, muntatge, so, efectes visuals), i són: Aritz Cirbián, Toni Carrizosa, Kike Maíllo, Dani de la Orden, Sergi Pérez, Eduard Sola, Eric Navarro, Roger Padilla, Daniel González, Albert Pintó, Arnau Valls, Xavi Giménez, Oriol Tarragó, Marc Orts, Alberto de Toro, Alberto Gutiérrez, Liana Artigal, Àlex Villagrasa, Lluís Castells i Lluís Rivera.

 

Us desitgem sort a tot(e)s!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *