SESSIÓ DE CURTMETRATGES PREMIATS

Durant els últims mesos, alguns curtmetratges realitzats des d’ESCAC Films o per graduats han obtingut importants premis en certàmens de prestigi, com el Festival de Cannes o el de Sitges. Creiem que és bo que els alumnes de l’escola els vegin, i com que no sempre és fàcil accedir-hi, els hem reunit i convocat els seus autors per a una sessió al Cinema Catalunya de Terrassa, el dia 2 de novembre a les 12h. (Entrada exclusiva per a estudiants de l’ESCAC)

 

 

S’hi projectaran Victor XX (3r premi a la Cinéfondation de Cannes), Caradecaballo (premis Cine365 i Brigadoon al Festival de Sitges), Graffiti (Méliès de Plata al Millor Curtmetratge Europeu a Sitges) i Con la boca cerrada (candidat als Goya de 2016).

 

 

HORSEFACE (Caradecaballo) short film trailer from Marc Martínez Jordán on Vimeo.

 

GRAFFITI OFFICIAL TRAILER from lluis quilez on Vimeo.

 

 

També veurem l’espot que l’ESCAC ha realitzat en col·laboració amb l’empresa Moritz, una de les que més està apostant i donant suport al talent de l’escola.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *