INAUGUREM EL CURS 2015-2016

Ahir vam donar el tret de sortida al curs acadèmic 2015-2016 amb l’habitual acte de benvinguda a l’alumnat al Cinema Catalunya de Terrassa. Sergi Casamitjana (director) i Jaume Macià (cap d’estudis) es van dirigir als assistents, que omplien la sala, per a traçar les línies mestres del nou curs i van animar els estudiants a treure el màxim profit dels estudis. «La diferència es troba en la intensitat que hi poseu i en com cuideu els petits detalls», va dir Casamitjana durant el seu discurs inicial.

 

Sergi Casamitjana, director de l’ESCAC

 

A continuació es va projectar la pel·lícula Requisitos para ser una persona normal, gentilesa de la distribuïdora A Contracorriente. En el col·loqui posterior hi van ser presents la directora del film, Leticia Dolera, i el productor Oriol Maymó, un dels diversos graduats d’ESCAC participants en la cinta.

 

Oriol Maymó i Leticia Dolera, productor i directora de REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMAL

 

Un altre fet destacat de l’acte va ser l’entrega de la Beca Warner a l’alumna Vilma Bravo. Olivia Fernández, Directora de Publicity i Comunicacions Corporatives de la filial espanyola de Warner Bros. va venir expressament a conèixer la Vilma i fer-li entrega simbòlica de la beca, demostrant el compromís de la major amb l’escola i amb la formació universitària dels cineastes.

 

 

L’acte es va tancar amb la projecció del divertit vídeo que l’alumne Jaume Bernabéu (2n curs) va realitzar durant el curs anterior al voltant de les pràctiques que els estudiants fan amb la càmera coneguda com ‘russa’, i que tants sentiments enfrontats provoca.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *