VOLEU ENTRADES PER AL FESTIVAL MORITZ FEED DOG?

Moritz Feed Dog és el primer Festival de Cinema Documental sobre Moda, Cultura i Ciutat que es celebra a Espanya, i tindrà lloc a Barcelona els dies 14, 15, 16 i 17 de maig. Mortiz Feed Dog neix amb la voluntat d’oferir una programació en la qual, igual que a l’altre Festival organitzat per Inedit Producciones, Beefeater.In-Edit, prevalgui la qualitat cinematogràfica de les obres, des dels continguts a l’estètica. Una iniciativa que se centra en el gènere del documental i l’obra d’autor amb la moda com a temàtica, entenent aquesta disciplina com expressió cultural.

 

Gràcies a l’habitual col·laboració de l’ESCAC amb Moritz, disposem per als alumnes de 10 entrades per a la inauguració de la mostra, en què es projecta Dior and I, i 5 més per a cada una de les següents pel·lícules: Call it Balance in the UnbalanceChristian LouboutinFresh DressedTraceableNotebook On Cities and ClothesTwiggy: The Faces of the 60s.

 

Si en voleu alguna, escriviu a comunicacion@escac.es indicant el vostre nom i l’entrada que voleu; llavors se us proporcionarà un codi per a adquirir-la a través del web del festival.

 

Teniu temps fins dimecres 13 a les 9h per a fer les vostres peticions. Aprofiteu!